WORKSHOP 'SCHILDEREN' MET GLASPOEDERS.


Terug naar Nieuws
 WORKSHOP 'SCHILDEREN' MET GLASPOEDERS.

De volgende workshop 'schilderen' met glas voor 2019 staat gepland op zaterdag 12 januari van 14.00 tot ± 17.00 uur. Kijk voor meer info op de pagina Workshop 'schilderen' met glas, bovenin het menu van deze website.

 

Het is weer mogelijk om een workshop te volgen, waarbij u naar huis gaat met een kleurrijk glaswerkstuk als blikvanger.

Kijk voor verdere informatie, data en hoe u zich kunt aanmelden op de pagina WORKSHOP 'SCHILDEREN' MET GLASPOEDERS op deze website, of klik op de link http://www.divetroglaskunst.nl/index.php?moduleid=1&id=87 

Foto's

 
 

Bekijk ook

Expositie met kleurrijk werk van enkele gastkunstenaars in onze Galerie met Koffie- en Theeschenkerij. U bent van harte welkom!!
 
Lees het hele bericht
Buiten onze normale openingstijden zijn wij tevens iedere eerste zondag van de maand geopend van 13.00 - 17.00 uur. U bent van harte welkom!   
 
Lees het hele bericht
Op zoek naar tips voor een leuke vakantie of weekendje weg? Ervaar de gastvrijheid van Groningen in- en rondom de Blauwe Stad.Dit gebied is rijk aan toeristische en recreatieve ondernemers.Het aanbod varieert van diverse Bed & Breakfasts, Hotels of Campings, maar ook Galeries, Musea en Boerderijen met diverse leuke binnen- en buiten activiteiten.Kijk eens op de vernieuwde website: www.blauwel…
 
Lees het hele bericht