WORKSHOP 'SCHILDEREN' MET GLASPOEDERS.


Terug naar Nieuws
 WORKSHOP 'SCHILDEREN' MET GLASPOEDERS.

De volgende workshop 'schilderen' met glas voor 2019 staat gepland op zaterdag 16 februari van 14.00 tot ± 17.00 uur, deze datum is al volgeboekt. Kijk voor meer data en info op de pagina Workshop 'schilderen' met glas, bovenin het menu van deze website.

 

Het is weer mogelijk om een workshop te volgen, waarbij u naar huis gaat met een kleurrijk glaswerkstuk als blikvanger.

Kijk voor verdere informatie, data en hoe u zich kunt aanmelden op de pagina WORKSHOP 'SCHILDEREN' MET GLASPOEDERS op deze website, of klik op de link http://www.divetroglaskunst.nl/index.php?moduleid=1&id=87 

Foto's

 
 

Bekijk ook

Expositie met kleurrijk werk van enkele gastkunstenaars in onze Galerie met Koffie- en Theeschenkerij. U bent van harte welkom!!
 
Lees het hele bericht
Buiten onze normale openingstijden zijn wij tevens iedere eerste zondag van de maand geopend van 13.00 - 17.00 uur. U bent van harte welkom!   
 
Lees het hele bericht
Op zoek naar tips voor een leuke vakantie of weekendje weg? Ervaar de gastvrijheid van Groningen in- en rondom de Blauwe Stad.Dit gebied is rijk aan toeristische en recreatieve ondernemers.Het aanbod varieert van diverse Bed & Breakfasts, Hotels of Campings, maar ook Galeries, Musea en Boerderijen met diverse leuke binnen- en buiten activiteiten.Kijk eens op de vernieuwde website: www.blauwel…
 
Lees het hele bericht