BUMA Awards 2019


Terug naar Nieuws
BUMA Awards 2019

Tijdens het Fanfare Repertoire Festival 2019 afgelopen weekend in Nunspeet zijn weer de, door ons ontworpen, jaarlijkse BUMA Brass Award en de BUMA Brass Award International uitgereikt.

Tijdens het Fanfare Repertoire Festival 2019 afgelopen weekend in Nunspeet zijn weer de jaarlijkse BUMA Brass Award en de BUMA Brass Award International uitgereikt.
De Buma Blaasmuziek Award wordt jaarlijks toegekend aan een componist die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de blaasmuziek in Nederland en daarbuiten.

Ook dit jaar hadden wij de eer om deze Awards weer te mogen ontwerpen en maken.
Wij feliciteren de componisten Jan Bosveld (NL) en Thomas Doss (Oostenrijk) van harte met deze onderscheiding!

Foto's

 
 

Bekijk ook

WE GAAN DOOR...... want dat zit ons bloed!Niet eerder werd zo’n grote aanspraak gemaakt op ons Oost-Groningse doorzettingsvermogen, onze nuchterheid en op onze ondernemersgeest. Kenmerken die we altijd al bij ons droegen en die ons nu door deze moeilijke tijden helpen. Samen, de schouders eronder. Doen waar we goed in zijn. Want natuurlijk gaan we gewoon door, dan maar met een beetje afsta…
 
Lees het hele bericht
De Galerie en Tuin zijn weer volgens de reguliere tijden geopend, u bent van harte welkom! Wij kunnen u vanzelfsprekend de 1,5 meter afstand garanderen, we hebben de ruimte. Liever op afspraak?......Tel. nr. 0597 413221 of stuur een email via onze contactpagina.
 
Lees het hele bericht
Ieder jaar van oktober t/m maart organiseren we workshops 'schilderen' met glas. Helaas kunnen we voor het komende seizoen 2020 / 2021 nog geen data plannen, we wachten voor de zekerheid nog even totdat er meer bekend is over de versoepeling van de maatregelen ten opzichte van groepsactiviteiten.      
 
Lees het hele bericht