BUMA Awards 2019


Terug naar Nieuws
BUMA Awards 2019

Tijdens het Fanfare Repertoire Festival 2019 afgelopen weekend in Nunspeet zijn weer de, door ons ontworpen, jaarlijkse BUMA Brass Award en de BUMA Brass Award International uitgereikt.

Tijdens het Fanfare Repertoire Festival 2019 afgelopen weekend in Nunspeet zijn weer de jaarlijkse BUMA Brass Award en de BUMA Brass Award International uitgereikt.
De Buma Blaasmuziek Award wordt jaarlijks toegekend aan een componist die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de blaasmuziek in Nederland en daarbuiten.

Ook dit jaar hadden wij de eer om deze Awards weer te mogen ontwerpen en maken.
Wij feliciteren de componisten Jan Bosveld (NL) en Thomas Doss (Oostenrijk) van harte met deze onderscheiding!

Foto's

 
 

Bekijk ook

Aangepaste Openingstijden Galerie

Vorige week hebben we onze openingstijden van de Galerie al aangepast naar alleen op afspraak. Dat blijven we voorlopig ook doen, omdat we ons verantwoordelijk voelen voor uw en onze gezondheid.  
 
Lees het hele bericht
De eerste workshops 'schilderen' met glas zijn alweer achter de rug, er zijn alweer fantastische werkstukken gemaakt door verschillende deelnemers, de volgende en laatste workshop voor het seizoen 2019 / 2020 staat gepland op zaterdag 14 maart 2020 van 14.00 tot ± 17.00 uur, u kunt zich hiervoor nog opgeven. Kijk voor meer data en info op de pagina Workshop 'schilderen' met glas, boven…
 
Lees het hele bericht