PINKSTER KUNSTROUTE 2019

08 juni 2019 tot 10 juni 2019

 Terug naar het overzicht

Info:

Tijdens de jaarlijkse Pinkster Kunstroute van het genootschap Kunst Aan De Rand Van Nederland, waar 22 kunstenaars aan deelnemen en hun atelier openstellen voor publiek, kunt u ook dit jaar weer genieten van kleur en transparantie van onze Glasobjecten uit eigen atelier van Jannie Slootweg in de Galerie en Tuin bij Glaskunst-Galerie DI VETRO.

Atelierroute

De Pinkster Kunstroute is een inmiddels niet meer weg te denken evenement in het grensgebied. De charme van deze route is dat er ieder jaar weer andere kunstenaars meedoen. Ook zij die al eerder deelnamen zullen u met nieuw werk verrassen.

Er nemen aan deze Pinkster Kunstroute 22 kunstenaars deel. Opvallend is de diversiteit aan kunstuitingen, stijlen en toegepaste materialen: Annette Brouwer, schilderijen en beelden; Ingrid Constance, schilderijen, collages; Annette Blumenhofer en Anneke Gebert, keramiek; Hans van Herwijnen, schilderijen, tekeningen; Rie Honhof, schilderijen, collages, objecten; Paul Honigh, fotografie; Iris Gess, Krijn de Groot, Ben Kersaan, Fokko Kuiper, Ingalil Lang, Joke Meeüse, Conny Müscher, Aafke Pierik, Heidrun Prost, Gina Sossna, schilderijen; Greet Kloeg, assemblages, Anke Rietdijk, wandkleden; Jannie Slootweg, glaskunst; Yvonne Struys, schilderijen, ruimtelijk werk; Anka Willems, schilderijen, tekeningen, objecten.

Allen wonen en werken in Jemgum, Midlum, Bunde, Neudersum, Leer en Rysum, dus vlak over de grens in Duitsland en in Hongerige Wolf, Bad Nieuweschans, Bellingwolde, Wagenborgen, Nieuwolda, Winschoten, Blijham, Wildervank, Valthe en Ommelanderwijk.

De atelierroute is op zaterdag 8 juni en 1e en 2e Pinksterdag: zondag 9 en maandag 10 juni van 12 – 18 uur. Onderweg van het ene naar het andere atelier kunt u genieten van het weidse en afwisselende landschap in het grensgebied.