Nieuws

STICHTING MARKETING OLDAMBT verzorgt de toeristisch recreatieve promotie van ons gebied. Rust, ruimte, cultuurhistorie, karakter en water vormen de kern van de promotie. Voor veel toeristen is Oldambt een onontdekt gebied dat meer te bieden heeft dan mensen doorgaans verwachten. Dit brengen we als Marketing Oldambt dan ook graag onder de aandacht. Wekelijks zet Marketing Oldambt een toerist…
 
Lees het hele bericht
 
De Galerie en Tuin zijn weer volgens de reguliere tijden geopend, u bent van harte welkom! Wij kunnen u vanzelfsprekend de 1,5 meter afstand garanderen, we hebben de ruimte. Liever op afspraak?......Tel. nr. 0597 413221 of stuur een email via onze contactpagina.
 
Lees het hele bericht
 
Ieder jaar van oktober t/m maart organiseren we workshops 'schilderen' met glas. Helaas kunnen we voor het komende seizoen 2020 / 2021 nog geen data plannen, we wachten voor de zekerheid nog even totdat er meer bekend is over de versoepeling van de maatregelen ten opzichte van groepsactiviteiten.      
 
Lees het hele bericht
 
Tijdens het Fanfare Repertoire Festival 2019 afgelopen weekend in Nunspeet zijn weer de, door ons ontworpen, jaarlijkse BUMA Brass Award en de BUMA Brass Award International uitgereikt.
 
Lees het hele bericht