Winter Open Deur Dagen: Galerie P Groen Art / Beeldentuin Mariënheem

17 december 2021 tot 09 januari 2022

 Terug naar het overzicht

Info:

Om iedereen in deze lastige tijd gratis de gelegenheid te geven tot wat ontspanning en afleiding, is de beeldentuin momenteel openbaar.

Voel u welkom en bezoek dit mooie park. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM

Heeft u belangstelling voor een kunstwerk, neem dan contact op met Beeldentuin Mariënheem, tel. nr. 06 229 03 265 Peter Groen of stuur een email naar: info@beeldentuinmarienheem.nl

Welkom bij de Winter Open Deur Dagen!

Tijdens deze editie, van 17 december 2021 t/m 9 januari 2022, zullen de winkel, galleries en de beeldentuin, van maar liefst 3 hectare, weer het decor zijn van de sfeervolle WINTER OPEN DEUR DAGEN.

Naast een uitgebreide collectie schilderijen en werken van diverse kunstenaars in verschillende disciplines, ook een sprankelende collectie glaskunst uit onze collectie.

Ook is de beeldentuin omgetoverd in een sprookjesachtig kerstdecor. Met werken uitgevoerd in diverse materialen van vooraanstaande kunstenaars,

 

De galerie en tuin zijn gelegen in het plaatsje Mariënheem (gem. Raalte) aan de Rijksweg N35 tussen Almelo en Zwolle.

Omgeven door bossen en heide met uitgestrekte fietsroutes, een ideale plaats om even tot rust te komen in een prachtige parkachtige tuin.

De op ruim 3 hectare aangelegde tuin heeft vele doorkijkjes en vijverpartijen in glooiende gazons, boompartijen en boomgaard.

Terrassen bieden momenten van pauzeren en te genieten van de prachtige uitzichten op de tuin en de tentoongestelde beelden en objecten van de vele kunstenaars.

De galerie biedt naast de schilderijen uit de 19e en 20e eeuw en hedendaagse kunstenaars, ook plaats voor kleinere sculpturen en beelden in brons, natuursteen en glas van verschillende kunstenaars.

Kijk voor meer informatie:http://www.beeldentuinmarienheem.nl/