Winter Open Deur Dagen: Galerie P Groen Art / Beeldentuin Mariënheem

17 december 2022 tot 08 januari 2023

 Terug naar het overzicht

Info:

De jaarlijkse Winter Open Deur Dagen bij Galerie P Groen Art / Beeldentuin Mariënheem!

Tijdens deze editie, van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023, zullen de winkel, galleries en de beeldentuin, van maar liefst 3 hectare, weer het decor zijn van de sfeervolle WINTER OPEN DEUR DAGEN.

Naast een uitgebreide collectie schilderijen en werken van diverse kunstenaars in verschillende disciplines, ook weer sprankelende / kleurrijke glaskunst objecten uit onze collectie.

Ook is de beeldentuin omgetoverd in een sprookjesachtig kerstdecor. Met werken uitgevoerd in diverse materialen van vooraanstaande kunstenaars,

 

De galerie en tuin zijn gelegen in het plaatsje Mariënheem (gem. Raalte) aan de Rijksweg N35 tussen Almelo en Zwolle.

Omgeven door bossen en heide met uitgestrekte fietsroutes, een ideale plaats om even tot rust te komen in een prachtige parkachtige tuin.

De op ruim 3 hectare aangelegde tuin heeft vele doorkijkjes en vijverpartijen in glooiende gazons, boompartijen en boomgaard.

Terrassen bieden momenten van pauzeren en te genieten van de prachtige uitzichten op de tuin en de tentoongestelde beelden en objecten van de vele kunstenaars.

De galerie biedt naast de schilderijen uit de 19e en 20e eeuw en hedendaagse kunstenaars, ook plaats voor kleinere sculpturen en beelden in brons, natuursteen en glas van verschillende kunstenaars.

Kijk voor meer informatie:http://www.beeldentuinmarienheem.nl/